Alınan bilgiye göre Bodrum’da yaşayan 13-14 yaşlarındaki 3 kız çocuğu Ocak ayında evden kaçtılar. Macera aramak için evden kazan kızların hayatları bu süreden sonra adeta kabusa döndü. 6 aylık süre zarfında çocukların Bodrum’un yanı sıra Milas, Ortaca ve Dalaman’da tanıştıkları cinsel istismara uğradıkları öğrenildi. Yine bazı izmir urla escort kişilerce uyuşturucuya başlatılan ve alıştırılan kızlar, son 2 aylık süreçte de bu kişilerce uyuşturucu kuryeliği yaptırıldığı da öğrenildi. İddialar arasında kızlara otostop çektirildiği, aracına alan kişilerle samimiyet kurdurulduğu, içeceklerine ilaç attırıldığı ve hırsızlık yaptırıldığı da yer alıyor.
15 KİŞİ GÖZALTINDA, 12 KİŞİ ARANIYOR
Çocuklar bulunduktan sonra Jandarma’daki ifadeleri doğrultusunda yaşanan olaylar ortaya çıkarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kızların verdiği ifade, fotoğraf teşhisi ve yapılan izmir karşıyaka escort soruşturma neticesinde olayla ilgili olarak 27 kişi tespit edildi. Bodrum’dan 9, Milas, Ortaca ve Dalaman’dan da 2’şer olmak üzere 15 kişiye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi, bulunamayan 5 kişi ile il dışında yaşadığı tespit edilen 7 kişi için de yakalama emri çıkartıldığı öğrenildi.
Gözaltına alınan 15 kişi sorgularının ardından izmir kemalpaşa escort adliyeye çıkartılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
grup sikiş izle